Tegels afwerken

Gratis stockfoto met appartement, artikel, badkamer

U werkt hard aan uw werk, u komt thuis en vindt de volgende dag een prachtige nieuwe betegelde ruimte in uw huis – daar is geen twijfel over mogelijk. Wat een solide professional bent u geweest. Nu komt u na uw harde werkdag thuis om tegels te leggen en besteedt u de helft van uw zaterdagochtend aan het doornemen van wat u nodig hebt aan voorbereidend werk. U besteedt de slopende uren van vandaag aan het dramatisch uitbreiden van uw inkomen. Het Glas- en Bestratingsbedrijf dat u kiest zal een van deze klussen voor u doen omdat u hun klant bent. Als je leert hoe je snel en efficiënt een grote verscheidenheid aan klussen kunt klaren, kun je met vertrouwen verder komen in je carrière. Er is een goede kans dat u de telefoon opneemt en onmiddellijk begint te klussen. Klaar? Je leert al snel dat een tegelzetter die al 20 jaar of langer in deze branche werkt, al weet hoe hij tegels moet leggen. Hij heeft waarschijnlijk ook je broer of je vader als tegelzetter voor iemand anders gewerkt. Als zij de oudere generatie zijn, hebben zij waarschijnlijk veel verschillende methodes om tegels te leggen geïnnoveerd. Misschien verrassen ze u en pikken ze een van hun trucs op. Tegen de tijd dat hun werkkunst op het niveau is dat u aankunt, is het waarschijnlijk dat zij enkele lessen hebben gevolgd in de kunst van het tegelzetten. Net als ieder ander willen ze weten hoe ze de klus snel en efficiënt kunnen klaren.

Ten eerste moet een tegelzetter, ongeacht zijn achtergrond, altijd de juiste gereedschappen, uitrusting en veiligheidsuitrusting gebruiken bij het leggen van tegels. De beste tegelzetters beginnen hun vaardigheden te ontwikkelen door simpelweg een plank of een plaat multiplex in de kamer te plaatsen. Als de tegel wordt geplaatst op de multiplex de tegelzetter past elke tegel met de gesneden kant tussen de 1/8 en de 1/16 inch ruimte het dichtst bij de muur het toevoegen van set bezuinigingen voor de werkelijke tegel. Dan leggen ze nog een laag tegels op de achterkant van het triplex en nog een laag tegels op de volgende tegel enzovoort. Dan wordt een eerste tegel gelegd met het gekozen patroon of ontwerp voordat de eerste wordt getrapt, opgevuld of verzegeld aan de muur. De tegelzetter gaat door met het leggen van tegels op het triplex tot een gewenst aantal stukken is gelegd. Het exacte aantal kan variëren afhankelijk van de indeling. afmeting en kleur onthoud. Dit gebeurt door middel van een proces dat trimmen wordt genoemd. Aan de hand van de specifieke eigenschappen van de tegels, zoals 1-1/2 of 2-1/2 inch over de tegel, wordt de eerste tegel bijgesneden tot de gemarkeerde randen. Loopt de eerste tegel in dezelfde hoek over de tegel als de volgende tegel? Met deze zelfde trimmethode blijft er nog steeds meer over in de ruimte dan wanneer u een aantal tegels wijd open laat liggen. Een variatie is het leggen van de tegels in overlappende patronen. Dit kan kleur variatie creëren voor een nog mooier effect, maar vereist meer arbeid om te plaatsen en te trimmen dan de enkele tegel trim methode. Keramische tegel onderzoek:

Een voorbeeld is een kleine set gemaakt door O wax Tiler die eerder tien meter breed is. Het trimmen van deze set zou $80 per voet kosten. Op een grotere twaalf voet tegel set, waar de tegels zijn groter dan een centimeter breed, zou het tegelwerk kosten variëren van een gezamenlijke kosten van 1175 dollar per tegel. Het proces klinkt misschien eenvoudig en gemakkelijk. Maar als dit de eerste keer dat je legt tegels, kan het makkelijker zijn om een ervaren helper om in te stappen en te helpen met het trimmen te krijgen.

Een tegelzetter moet de tegels altijd recht en waterpas leggen. Zorg ervoor dat u de tegels vanuit verschillende richtingen bekijkt vanaf dezelfde plek op het terras om er zeker van te zijn dat de tegels gelijkmatig worden gelegd. Het is altijd een goede gewoonte om de tegel vast te zetten met een harde plank van 3 $1 ½ inch om ervoor te zorgen dat er geen buiging in de tegel zit. �klevende tegels zoals processor tegel of geglazuurde terracotta tegel, moeten worden verzegeld met een doordringende sealers. Na het tegelen blijft er meestal een klein beetje voegmiddel over dat moet worden weggehaald. U kunt een product voor het maken van voegen kopen bij uw plaatselijke huisverbeteringscentrum dat werkt met kabinetwas van pun Gan of een houtbeits op oliebasis. tegelzetter breda

Als u bezig bent met uw trim werk op uw terras en er zijn zachte randen rond het dek, dan is het een goed idee om te betegelen rond hen. Altijd kijken recht uit op de trim, werkt niet goed als je niet tegelen om trim. Trimwerk kost meestal twintig tot dertig dollar. Bij verwisselbare, grotere tegels, kunt u 3 – 5″ of 6 – 7′ tegels krijgen. De meeste van de tijd de face-on-face tegels zijn 3 “en de tab-top face-on tegels zijn 2½ inch. De grootte varieert aangezien de tegelleveranciers hun voorraadbeschikbaarheid beheren. De voorraad tegels varieert tussen exclusief de beschikbaarheid van de face-on-face en de tab-top tegels. Het gaan hand-gelegde tegel produceren is ook varieert in verschillend van klein tot groot.